Logo hetkrantje-online.nl
<p>Financieel planner Harry van Houdt.</p>

Financieel planner Harry van Houdt.

TIP

Help! Ik heb een lijfrenteverzekering en mogelijk een woekerpolis!

  •   keer gelezen   Actueel

Heeft u nog een lijfrenteverzekering of lijfrente bankrekening? Dan is het verstandig dat u goed kijkt met welk rendement dit product opbouwt. Welke uitkering gaat u maandelijks ontvangen met dit product. Heeft u enig idee? Door de alsmaar dalende rente op de kapitaalmarkt kan het zijn dat u uw doelstelling vermoedelijk niet meer gaat halen. Foreburgh financiële planningkan dit voor u inzichtelijk maken.

U kunt meer rendement uit uw lijfrente halen door het risico te verhogen. U hoeft alleen maar aan te geven met welk risico u akkoord gaat. De rest gaat automatisch. Uit het door u gewenste risico kan de beleggingsportefeuille worden bepaald met een bijbehorend rendement. De spreiding over de verschillende beleggingen is dermate goed ingeregeld dat het risico minimaal is. Van belang is wel dat de looptijd van de lijfrente lang genoeg is. Ook in de uitkeringsfase, veelal vanaf AOW leeftijd, kunt u van uw lijfrente genieten via een goed gespreide portefeuille.

Foreburgh financiële planning kan u laten zien wat dit voor u betekent. Zij rekenen exact voor u uit wat u kunt verwachten in een goede markt, een slechte markt of meest waarschijnlijke markt. Ook kunnen zij de uitkering van de lijfrente exact afstemmen op uw behoefte. Uiteraard allemaal binnen de grenzen van de fiscale wetgeving.

Hiermee komt uw doelstelling nog dichterbij. 

Is uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact op via www.foreburgh-fp.nl, of tel. 070-444 2222.

Meer berichten