Kerstkaartenactie voor ouderen in Duivenvoorde
Logo hetkrantje-online.nl

Kerstkaartenactie voor ouderen in Duivenvoorde

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - ‘Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren... ‘André Hazes zong er over... En voor veel ouderen is dit helaas de realiteit: alleen de feestdagen doorbrengen.

Door de coronamaatregelen zijn er nu helaas nog meer ouderen die zich eenzaam voelen of (bijna) geen contact hebben met familie en vrienden. Volgens onderzoek van de ANBO denkt de helft geen bezoek te krijgen of gaat niet op bezoek vanwege de coronacrisis.

Graag wil de Stichting Duivenvoorde de bewoners in het woonoord voor ouderen een hart onder de riem steken door hen te verblijden met een kerstkaartje. Zo’n kerstkaartje kan van grote betekenis zijn. Ouderen voelen zich gewaardeerd als zij post ontvangen en vinden het fijn dat er aan hen wordt gedacht. Post is gewoon altijd heel fijn.

Doet u mee? Hoe meer kaarten, hoe beter. Stuur een kaart of tekening (of meerdere kaarten/tekeningen) met een mooi berichtje naar: Stichting Duivenvoorde, o.v.v. Kerstkaartenactie, Duivenvoorde 262, 2261 AN in Leidschendam

Indien u in de buurt woont, dan kunt u uw kaart(en) ook afgeven bij Stichting Duivenvoorde (Duivenvoorde 262 te Leidschendam) of in de brievenbus doen (de brievenbus is te vinden in de hal van gebouw D). Het team van Stichting Duivenvoorde zorgt ervoor dat de kaarten bij de ouderen terechtkomen. U mag uw contactgegevens vermelden op de kaart, zodat er eventueel nog nieuwe contacten kunnen voortvloeien uit deze actie.

Meer berichten