Logo hetkrantje-online.nl
<p>De pas waarover de bezorger dient te beschikken en het kaartje dat u (in de bus) ontvangt om de gift via internet over te maken.</p>

De pas waarover de bezorger dient te beschikken en het kaartje dat u (in de bus) ontvangt om de gift via internet over te maken.

Nieuwjaarskaartjes Het Krantje in aangepaste vorm

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Vanwege het coronavirus kunnen bezorgers er voor kiezen om op een andere manier hun ‘kerstbonus’ te ontvangen.

Ieder jaar krijgen de bezorgers van Het Krantje de gelegenheid om met de ‘Nieuwjaarskaartjes’ langs de deur te gaan en u een kerst- of nieuwjaarsgroet te brengen. Het is dan gebruikelijk dat de bezorger (indien u tevreden bent over de bezorging) een gift ontvangt. Geheel vrijblijvend en niet verplicht en u bepaalt zelf de hoogte van de gift.

Vanwege Corona bellen niet alle bezorgers aan om u persoonlijk het kaartje te overhandigen. De bezorgers lopen daardoor inkomsten mis. Daarom biedt Bezorging Maasstad de bezorger de gelegenheid om de gift digitaal op te halen. Er is dan geen contact tussen bewoner en bezorger en geen besmettingsgevaar. Uiteraard is het de bezorger wel toegestaan om fysiek langs de deuren te gaan met het kaartje. Hierbij wordt de bezorger geadviseerd een mondkapje te dragen en aangeefaccesoires te gebruiken.

Als u er voor kiest om, via www.bezorgingmaasstad.nl/gift, digitaal een gift aan de bezorger te geven, wordt dit op basis van uw postcode en huisnummer geregistreerd. Dit wordt vervolgens (volledig) aan de juiste bezorger toegekend, excl. € 0,36 (kostprijs internetkassa). U kunt er voor kiezen om uw gift inclusief of exclusief deze transactiekosten over te maken.

Meer berichten