Logo hetkrantje-online.nl
<p>De voedselbank heeft veel hulp gehad van zo&#39;n 75 vrijwilligers, waaronder van de Rotary Club, de Lions Club en PuuRR aan de Vliet (foto: pr). </p>

De voedselbank heeft veel hulp gehad van zo'n 75 vrijwilligers, waaronder van de Rotary Club, de Lions Club en PuuRR aan de Vliet (foto: pr).

Verrassend mooie opbrengst inzamelactie Voedselbank

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Traditiegetrouw stonden op zaterdag 12 december de vrijwilligers van de voedselbank Leidschendam-Voorburg klaar om voor de Kerst en de periode daarna, producten in ontvangst te nemen. 

Het is in deze tijd even passen en meten om een dergelijke actie goed te laten verlopen, maar dankzij alle hulp is het toch weer gelukt. Maar liefst 359 kratten met houdbare levensmiddelen zijn er opgehaald. Doordat het aantal aanvragen per week stijgt, is het broodnodig om inzamelingsacties te organiseren. Iedere week worden er voedselpakketten samengesteld om mensen en gezinnen, die het niet breed hebben, in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. Het is dan ook hartverwarmend om te zien hoe betrokken mensen zijn. Zo kwamen er financiële donaties binnen en zelfs een ½ Oudejaarslot werd gedoneerd. De voedselbank heeft veel hulp gehad van de vaste vrijwilligers maar ook van de Rotary Club Voorburg, de Lions Voorburg, Lions Prinses Marianne en de medewerkers van PuuRR aan de Vliet, bij elkaar zo’n 75 mannen en vrouwen. En van de Albert Heyn Julianabaan en Jumbo Leidsenhage. Midvliet ondersteunde de actie en deed live verslag op locatie met interviews.

Wilt u ook bijdragen aan de voedselbank? Dat kan met initiatieven, maar u kunt natuurlijk ook geld doneren. Uw gift is welkom op NL03 ABNA 0613 583 221 t.n.v. Voedselbank LV. Kijk voor meer informatie op www.voedselbanklv.nl.

Meer berichten