Stem mee voor de publieksprijs ‘Dichter op Hofwijck’
Logo hetkrantje-online.nl
<p>Huygens&#39; Hofwijck in de winter (foto: Charles Groeneveld).</p>

Huygens' Hofwijck in de winter (foto: Charles Groeneveld).

Stem mee voor de publieksprijs ‘Dichter op Hofwijck’

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - ‘Dichter op Hofwijck’ leverde wederom veel inzendingen op. De jury heeft een shortlist van de mooiste gedichten samengesteld. 

Deze shortlist is te lezen op Hofwijck.nl. De jury kiest een 1e prijs en twee eervolle vermeldingen, terwijl iedereen kan stemmen voor de publiekprijs. De organisatie van de landelijke Poëzieweek koos dit jaar, heel toepasselijk, voor het thema ‘Samen’. Veel dichters, geïnspireerd door de crisis die nu al negen maanden ons leven beheerst, wisten dit om te zetten in iets moois. 

De jury was zeer onder de indruk van een tiental gedichten die met kop en schouders boven de andere uitstaken. Deze gedichten vormen dan ook de shortlist. De gedichten op de shortlist zijn te lezen op www.hofwijck.nl. Ze zijn genummerd. Men kan stemmen door een email te sturen aan dichter@hofwijck.nl met het nummer van het gedicht naar keuze. Er kan worden gestemd tot en met vrijdag 31 januari.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een online poëzieavond op Huygens’ Hofwijck op dinsdag 2 februari vanaf 20.00 uur. Aanmelden via info@hofwijck.nl.

Meer berichten