Afbeelding
MALL OF THE NETHERLANDS

Storm, regen en verbrand rubber in Kinepolis Leidschendam

Actueel 3.779 keer gelezen

Leidschendam - Stoelen die synchroon meebewegen met de film, die voelbaar bewegen bij een storm terwijl je wind voelt blazen en het daadwerkelijk (een beetje) regent. Bij een achtervolgingsscene gaat je stoel van links naar rechts en hoor je niet alleen piepende banden, maar ruik je ook de geur van verbrand rubber. Dat kun je in het nieuwe Mall of the Neterlands gaan beleven in de MX4D-zaal van Kinepolis, waarbij je helemaal in de film opgaat.

Als de situatie met betrekking tot het coronavirus het toelaat wordt Kinepolis Leidschendam medio maart onderdeel van The Mall of the Netherlands, een volledig overdekt winkelcentrum waar een dagje uit centraal staat. In deze unieke, innovatieve winkel-, eet-, vrijetijds-en entertainment bestemming in Nederland kan een Kinepolis bioscoop dan ook zeker niet ontbreken. Zodra er meer duidelijkheid is over wanneer de bioscopen hun deuren weer mogen openen start de ticketverkoop.

Deze gloednieuwe bioscoop van Kinepolis heeft ruim 1650 comfortabele stoelen verdeeld over elf zalen, waaronder een Laser ULTRA zaal, dat staat voor een unieke beeld- en geluidsbeleving die exclusief bij Kinepolis in Nederland te ervaren is, en een MX4D zaal. Vanwege de corona-impact op de toevoer van materialen vanuit Amerika, zal deze MX4D zaal medio juli haar deuren openen.

Alle zalen zijn voorzien van Cosy en Cosy Plus stoelen, die luxe en comfort bieden met meer privacy. Zo zijn deze stoelen voorzien van extra beenruimte, brede en opklapbare armsteunen en aan iedere zijde een tafeltje. In combinatie met perfect beeld en geluid bieden de Cosy Seats zo de ultieme filmbeleving.

De Laser ULTRA-zaal is uitgerust met 4K-laserprojectie van Barco, in combinatie met Dolby Atmos-geluid, zodat bezoekers helemaal worden ondergedompeld in de filmervaring. 4K-laserprojectie zorgt voor een overvloed aan licht en een ruimer en natuurlijker kleurbereik. Het contrast tussen licht en donker is beter, met heldere wittinten en donkerdere zwartwaarden.

Kinepolis Leidschendam wordt de 20e bioscoop van Kinepolis Nederland. Het team van Kinepolis en specifiek Kinepolis Leidschendam kijkt erg uit naar de opening van deze prachtige bioscoop. Zodra er zicht is op de definitieve openingsdatum, zal er meer onthuld worden over de feestelijke opening, de openingsfilm en -acties passend binnen de coronamaatregelen die dan van toepassing zijn.

Uit de krant