Logo hetkrantje-online.nl
<p>Er worden onder meer activiteiten met skateboards georganiseerd in het Skatepark Noordsingel (archieffoto SenW).</p>

Er worden onder meer activiteiten met skateboards georganiseerd in het Skatepark Noordsingel (archieffoto SenW).

Ook in meivakantie extra activiteiten voor de jeugd

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - In de meivakantie kunnen kinderen in Leidschendam Voorburg deelnemen aan tal van sportieve en culturele activiteiten. 

Georganiseerd worden basketbal & beats, een waterspektakel, skateboarden, klim & play, toverdans, een speurtocht Ontdek je stad, samba en sport en sup. Twee weken lang worden bezigheden georganiseerd voor kinderen van 2 t/m 14 jaar op verschillende buitenlocaties, zoals bij Scouting Hubertus Brandaan, Stadstuin Rusthout, Skatepark Noordsingel, Richard Krajicek Playgrouds (Prinsenhof en Corbulopark), de sluis Leidschendam, Stompwijk’92, Fitplaats Bovenveen enz.

Tussen 26 april en 7 mei initieert Sport en Welzijn een uitgebreid aanbod aan activiteiten, voor elk wat wils, zowel sportief als creatief om kinderen een leuke en leerzame vakantie te bezorgen.

Er zijn veiligheids- en hygiëneregels beschreven zodat iedereen een gezellige en gezonde voorjaarsvakantieactiviteit kan beleven. Het is voor ouders niet toegestaan om de activiteiten te bezoeken of bekijken, maar er wordt bij ieder event gezorgd voor een duidelijk breng- en afhaalpunt.

Nieuw is dat kinderen (of hun ouders) zich vanaf deze vakantie online kunnen aanmelden voor de activiteiten via: www.senw-lv.nl. Mail voor eventuele inhoudelijke vragen naar activiteiten@senw-lv.nl.

Meer berichten