Marianne Knijnenburg van Lionsclub Voorburg Prinses Marianne isunaniem verkozen tot districtsgouverneur 2021-2022 van de Lionsclub.
Marianne Knijnenburg van Lionsclub Voorburg Prinses Marianne isunaniem verkozen tot districtsgouverneur 2021-2022 van de Lionsclub.

Marianne Knijnenburg gouverneur Lions

Actueel 603 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Marianne Knijnenburg van Lionsclub Voorburg Prinses Marianne is unaniem gekozen tot de nieuwe districtsgouverneur 2021-2022. 

De districtsgouverneur is als voorzitter van het district waartoe de Lionsclub behoort, aanspreekpunt, vraagbaak en ondersteuner van alle clubs en leden De gouverneur is een jaar voorzitter van het districtsbestuur. Dit vormt zij samen met de eerste en tweede vicegouverneur, de vorige gouverneur, secretaris en penningmeester plus het kabinet: de zonevoorzitters, districtscommissarissen en –coördinatoren.

Een district is als een provincie. Het district waarvan Lionsclub Voorburg Prinses Marianne deel uitmaakt, telt op dit moment 83 clubs. Zowel mannen, vrouwen, gemengde clubs en de jongerenclubs. De clubs zijn georganiseerd in acht zones, die dan weer het district vormen. Het gaat goed met het district. Op 29 mei komt er een nieuwe club bij en Lionsclub Voorburg Prinses Marianne verwelkomt binnenkort een viertal nieuwe leden.

Bij belangstelling voor het gouverneurschap draagt je Lionsclub je voor. Als de voorjaarsconventie instemt met de voordracht word je eerst vice-districtsgouverneur en bij verkiezing districtsgouverneur. Lionsclub Voorburg Prinses Marianne is apetrots dat een clublid voor deze mooie post is gekozen. Marianne; “Ik kijk er enorm naar uit en hoop in het komende jaar weer bij de clubs op bezoek te kunnen gaan en samen aan de slag te gaan: Lions Helpen!”

Uit de krant