Afbeelding

Wandelen met de Woej in Leidschendam en Voorburg

Actueel 1.665 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - In Leidschendam gaat de wekelijkse wandelclub van Woej weer van start. De wandelclub vertrekt iedere maandag vanaf wijk- en dienstencentrum De Plint (Prins Frederiklaan 7). 

Verzameld wordt om 10:45 uur en om 11:00 uur gaat de wandeling van start, die een uur duurt. De route is geheel rolstoel,- en rollatorvriendelijk en aanmelden is niet nodig. Dus wilt u graag wandelen? Doe dan op maandagochtend mee met de wandelclub! Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar mandy.vanwinden@woej.nl.

Ook in Voorburg wordt gewandeld. Op 10 juni om 12:00 uur (aansluitend aan de Woej koffie-to go) start de wandeling van een half uur. Het startpunt is bij wijk- en dienstencentrum De Groene Loper (Van Royenstraat 2). De wandeling eindigt bij een moestuin waar we nog even een lekker kopje koffie of thee drinken. U kunt zich aanmelden via suzanne.schalkwijk@woej.nl.

Aan de wandelingen zijn geen kosten verbonden. Het gaat bijna altijd door, behalve bij hevige regen. Als er genoeg animo is, wordt vaker gewandeld. Iedereen kan meedoen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant