Logo hetkrantje-online.nl

Wandelen met de Woej in Leidschendam en Voorburg

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - In Leidschendam gaat de wekelijkse wandelclub van Woej weer van start. De wandelclub vertrekt iedere maandag vanaf wijk- en dienstencentrum De Plint (Prins Frederiklaan 7). 

Verzameld wordt om 10:45 uur en om 11:00 uur gaat de wandeling van start, die een uur duurt. De route is geheel rolstoel,- en rollatorvriendelijk en aanmelden is niet nodig. Dus wilt u graag wandelen? Doe dan op maandagochtend mee met de wandelclub! Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar mandy.vanwinden@woej.nl.

Ook in Voorburg wordt gewandeld. Op 10 juni om 12:00 uur (aansluitend aan de Woej koffie-to go) start de wandeling van een half uur. Het startpunt is bij wijk- en dienstencentrum De Groene Loper (Van Royenstraat 2). De wandeling eindigt bij een moestuin waar we nog even een lekker kopje koffie of thee drinken. U kunt zich aanmelden via suzanne.schalkwijk@woej.nl.

Aan de wandelingen zijn geen kosten verbonden. Het gaat bijna altijd door, behalve bij hevige regen. Als er genoeg animo is, wordt vaker gewandeld. Iedereen kan meedoen.

Meer berichten