Logo hetkrantje-online.nl
<p>De in Voorburg wonende kinderboekenschrijver, muzikant en muziekverzamelaar Ren&eacute; de Haas (foto: pr).</p>

De in Voorburg wonende kinderboekenschrijver, muzikant en muziekverzamelaar René de Haas (foto: pr).

midvliet fm

Leerlingen van het Dalton Voorburg bij Click Track

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Op woensdag 9 juni tussen 18:00 en 19:00 uur staat er weer een muzikale uitzending van Click Track gepland. Het programma is niet alleen een waardevolle informatiebron voor muzikanten maar biedt ook een mooi platform voor nieuw talent. 

In deze uitzending staan er wederom drie leerlingen van het Dalton Voorburg ingepland. Deze school biedt leerlingen de mogelijkheid zich te ontwikkelen op creatief gebied en organiseert jaarlijks een musical en driemaal per jaar een open podium waar talent zich kan presenteren.

Het Dalton Voorburg wordt in deze uitzending vertegenwoordigd door de coördinator van de media- en techniek crew Peter van Delft. Peter wordt vergezeld door drie leerlingen met een muzikaal talent: Amin el Yandouzi, Sterre van Meeteren en Meintje Poort. Natuurlijk zingen zij live in de uitzending en wordt muziek weer afgewisseld met interessante info. De moeite waard dus om weer te gaan luisteren.

Click Track is een programma van Marian Pijnaker en wekelijks te beluisteren op de woensdag tussen 18:00 tot 19:00 uur bij Midvliet FM. De techniek is in handen van Ron van der Tuijn en Marcel Breeuwsma. 

Click Track behandelt de ins & outs van de muziekindustrie van de eerste zangles tot het grote podium. Het programma is hiermee dé informatiebron voor elke muzikant! Click Track is de ene week live te beluisteren. De andere week hoor je een herhaling.

René de Haas in Van Horen Zeggen
De in Voorburg wonende kinderboekenschrijver, muzikant en muziekverzamelaar René de Haas is op woensdag 9 juni tussen 19:00 en 20:00 uur te gast in Van Horen Zeggen. Hij komt dan vertellen over zijn nieuwste boek Bula Bula Music. 

René de Haas verkoopt al een aantal jaar lp’s, cd’s en singletjes via internet. Hij verstuurt zijn pakketjes aan de koper altijd vergezeld door een kort briefje over de plaat, of de artiest. Vaak krijgt hij hierop een reactie. Uit zo’n duizend verhaaltjes en reacties heeft René een selectie gemaakt en deze gebundeld in het boek Bula Bula Music. Hierover komt hij vertellen in Van Horen Zeggen. 

Anja Bakhuis geeft een overzicht van de komende voorstellingen die te zien zijn in theater Ludens in Voorburg. 

Van Horen Zeggen wordt op woensdagavond live uitgezonden van 19:00 tot 20:00 uur, het programma wordt de volgende dag van 17:00 tot 18:00 uur herhaald. 

Van Horen Zeggen is een programma van technicus Henk Knoester en samensteller en presentator Max Nierstrasz.

Meer berichten