De deelnemers (bijna allemaal) aan Beau's tref- en voetbaltoernooi 2021 (foto: pr).
De deelnemers (bijna allemaal) aan Beau's tref- en voetbaltoernooi 2021 (foto: pr).

Beau’s tref- en voetbal-toernooi trok 75 kinderen

Actueel 358 keer gelezen

Beau van Oort heeft vorige week nog weer een keer een trefbaltoernooi georganiseerd, maar dit jaar in combinatie met voetbal werd het Beau’s tref- en voetbaltoernooi 2021. 

Maanden aan voorbereiding ging vooraf aan het organiseren van het toernooi. Dit keer werden ook scholen benaderd om de flyers aan de kinderen mee te geven. Dankzij de sponsors (Vlietwensen en Dirk supermarkt) konden de deelnemende kinderen weer voorzien worden van een prachtig shirt en een lunch. Voor de minuten tussen de wedstrijden door waren er komkommers, snoeptomaten en aardbeien voor de kinderen.


De prijsuitreiking (foto: pr).

De start was dit keer wat ongelukkig, niet alleen door de regen maar ook doordat er veel kinderen later en eerder kwamen vanwege de diverse sporten die weer van start gingen.

Maar door een goede organisatie kon Beau’s crew (Ilane, Yade, Timothy, Paskal, Danielle, Tessa en Björn) alle wedstrijden prima begeleiden. Elk crewlid had over de dag zo’n 9 à 10 kinderen onder zijn of haar hoede en het totale aantal kinderen bedroeg rond de 75.


Leuke cooling-down aan het eind van de middag (foto: pr).

“Aan het einde was er een leuke cooling down en toen zat het er op. Ik denk dat de kinderen lekker hebben kunnen bewegen deze dag”, aldus Beau. “Oh ja, het rode team heeft gewonnen. Gefeliciteerd.” De winnaars gingen allemaal met een bokaal naar huis.


Alle deelnemers kregen, dankzij Vlietwensen, een T-shirt (foto: pr).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant