Logo hetkrantje-online.nl
<p>Activiteiten zoals tekenen en schilderijtjes maken gaan weer van start bij Woej (foto: pr).</p>

Activiteiten zoals tekenen en schilderijtjes maken gaan weer van start bij Woej (foto: pr).

Bijna alle activiteiten Woej weer van start

  •   keer gelezen   Actueel

Woej is grotendeels weer open en veel activiteiten gaan weer van start.

Woej heeft haar deuren grotendeels geopend. Medewerkers en vrijwilligers zijn de afgelopen weken hard aan de slag geweest met de openingsvoorbereidingen.

Heel veel activiteiten zijn weer te bezoeken. Meer Bewegen Voor Ouderen, yoga, Nederlandse les, tekenen & schilderen, biljarten, edelsmeden enz. Per wijk- en diensentcentrum is een aangepast rooster beschikbaar op www.woej.nl (zie activiteitenkalender).
De overige diensten van Woej zijn ook beschikbaar. Dus wilt u ondersteuning als (jonge) mantelzorger, advies over omgaan met geld, administratie of sociaal juridische hulp, hulp bij smartphone en tablet, vervoer of een afspraak maken bij de Kledingbank? Bel naar Woej of kijk op de website voor het volledige overzicht van alle diensten. Woej wil haar bezoekers de mogelijkheid bieden deel te nemen aan activiteiten, hulp te bieden waar dat nodig is en er voor elkaar te zijn.

Om dit op een verantwoorde manier te doen zijn er diverse protocollen opgesteld. Dit alles volgens de richtlijnen van de rijksoverheid en voor uw en onze gezondheid. Dit houdt onder andere in dat er maximaal 30 bezoekers aanwezig kunnen zijn, afhankelijk van de ruimte op de locatie en rekening houdend met de basisregel van 1,5 meter afstand. Het dragen van een mondkapje blijft verplicht, ook als u gevaccineerd bent.

Op woej.nl vindt u alle protocollen en leest u alle informatie over wat Woej tijdens de coronacrisis doet. Als u (nog)vragen heeft, kunt u bellen naar 070 - 205 47 50.

Meer berichten