Logo hetkrantje-online.nl
<p>Inge en Els van In de Wolken kwamen met prachtige leesboeken, snoepjes, puzzeltjes en boekenleggers naar de Voedselbank. </p>

Inge en Els van In de Wolken kwamen met prachtige leesboeken, snoepjes, puzzeltjes en boekenleggers naar de Voedselbank.

Kinderboeken voor de Voedselbank

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - De laatste dag van juni was een druilerige dag maar bij de Voedselbank Leidschendam-Voorburg scheen ’s middags toch echt even het zonnetje! 

Inge en Els van In de Wolken Voorburg kwamen met dozen vol prachtige leesboeken, snoepjes, puzzeltjes en boekenleggers naar de Voedselbank. Ieder kind mocht een mooi leesboek uitzoeken en kreeg zo een leuk vakantiepakketje.

Inge (eigenaar van In de Wolken) vertelt “Els en ik zijn met dozen vol mooie boeken naar de Voedselbank Voorburg-Leidschendam gegaan. Elk kind mocht daar zelf een boek uitkiezen. We hebben heel veel kinderen met een big smile de deur uit zien gaan. Heerlijk! Het liefst gaven we natuurlijk elk kind in Nederland de kans om zelf een nieuw boek uit te kiezen maar ja, dat is misschien wat ambitieus.

Inge vervolgt: “ Ik heb lang getwijfeld of we over ons bezoek zouden vertellen. Het laatste wat je wilt is dat je de schijn wekt een pluim in eigen derrière te willen prikken. Waarom ik dan toch dit verhaal deel? Omdat iedereen een verschil kan maken, hoe klein ook. Ik hoop dat ons bescheiden initiatief inspirerend zal zijn voor nog meer leuke acties. Want niks geen gloeiende plaat. Elke druppel telt. Als die druppel namelijk in vruchtbare aarde valt, komt er altijd iets moois uit. Een kind met een big smile bijvoorbeeld.”

Meer berichten