Logo hetkrantje-online.nl
<p>Het duo LeCouiltre en VanHees (foto: pr).</p>

Het duo LeCouiltre en VanHees (foto: pr).

LeCoultre & VanHees op het Groene Podium in Hofwijck

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Het duo LeCouiltre en VanHees treedt donderdag 8 juli om 16.00 uur op in de tuin van Huygens Hofwijck. Aanvangstijd: 16.00 uur; toegangsprijs: €14.

Dit duo bestaat uit violist en altviolist Floor Le Coultre en gitarist Martin van Hees. Sinds het behalen van hun master in 2014 is duo LeCoultre & VanHees een vast duo. In 2020 is hun eerste album uitgekomen genaamd ‘Cuckoo’ songs of Europe.

Floor Le Coultre heeft zich geëtaleerd als gepassioneerd en communicatief kamermusicus. Ze won verschillende prijzen in concertzalen over de hele wereld en nam deel aan veel (ook internationale) festivals. Ook Martin van Hees gaf concerten over de hele wereld en won prijzen tijdens gitaarconcoursen. Martin maakt actief deel uit van verscheidene projecten met hedendaagse muziek en kamermuziek. Sinds 2014 werkt Martin samen met hedendaagse componisten waaronder Louis Andriessen en Martijn Padding. Dit duo speelt voor u PanDemie, dit is een tragikomische miniopera over de coronatijd. Een muzikale reis door de mooiste opera’s van Monteverdi tot Gershwin, van Carmen tot Zauberflöte voor het hele gezin.

Het concert maakt deel uit van de reeks voorstellingen van Het Groene Podium, een initiatief van Huygens’ Hofwijck, Veur Klassiek en Theater Ludens. . Het wordt gegeven in de historische buitentuin van Huygens’ Hofwijck, Westeinde 2a in Voorburg.

Kaarten reserveren en bestellen kan via www.theaterludens.nl.

Meer berichten