Logo hetkrantje-online.nl
<p>Marie Christine van der Gronde is de fractievoorzitter van GroenLinks Leidschendam-Voorburg voor de gemeenteraadsverkiezingen (foto: pr).</p>

Marie Christine van der Gronde is de fractievoorzitter van GroenLinks Leidschendam-Voorburg voor de gemeenteraadsverkiezingen (foto: pr).

Marie-Christine van der Gronde lijsttrekker GroenLinks Leidschendam-Voorburg

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - De algemene ledenvergadering van GroenLinks Leidschendam-Voorburg heeft Marie-Christine van der Gronde verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. De leden plaatsten unaniem de recent benoemde fractievoorzitter op de nummer één positie van de kandidatenlijst.

Van der Gronde: “Ik heb zin in de verkiezingen. We leven in uitzonderlijke tijden, dus nú moeten we kansen grijpen om de juiste keuzes te maken. De wereld verandert, de politieke wind draait. Langzaam daagt overal het besef: gezondheid is onze belangrijkste welvaart, klimaatverandering onze grootste bedreiging. Aan de slag!”

Afdelingsvoorzitter Geert van Rhee heeft veel vertrouwen in Van der Gronde: “Leidschendam-Voorburg is voor veel mensen een heerlijke gemeente om in te wonen. Maar ook hier staan we voor grote uitdagingen. Wat we dan hard nodig hebben is iemand die haar ogen op de bal houdt, maar tegelijkertijd het hele veld overziet. Met Marie-Christine heeft GroenLinks zo’n politicus in huis. Realistisch, idealistisch en een ijzersterke teamspeler.”

Op dit moment werkt GroenLinks aan de voltooiing van het verkiezingsprogramma en worden gesprekken gevoerd met mensen die als kandidaat op de lijst willen om onze gemeente verder te helpen. 

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie op leidschendam-voorburg.groenlinks.nl/.

Meer berichten