Logo hetkrantje-online.nl
<p>Evelien en Jack kregen een speciale rondleiding langs het PanoramaPlatteland schilderij op Buitenplaats Molenwei (foto/tekst: Ria Luiten).</p>

Evelien en Jack kregen een speciale rondleiding langs het PanoramaPlatteland schilderij op Buitenplaats Molenwei (foto/tekst: Ria Luiten).

Evelien en Jack eventjes samen 60 jaar

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam / Stompwijk - Het is toch wel heel speciaal dat je als broer en zus even samen 60 jaar oud bent terwijl je geen tweeling bent. En Evelien vond dan ook dat dit gevierd moest worden en heeft daarom in het diepste geheim een surprisedag georganiseerd voor Jack.

Het begon met een ritje in een old-timer met chauffeur Aad. Ria Luiten gaf een speciale rondleiding langs het PanoramaPlatteland schilderij op Buitenplaats Molenwei. Als kinderen van boer Kees Overdevest zijn de Stompwijkers natuurlijk bekend met alles wat zich op en rond de boerderij afspeelt, maar ook zij waren onder de indruk van alles wat er op de megagrote schilderij van 40 meter doek te zien is. 

Er werd gezellig koffie gedronken met een gebakje van Vicky van der Krogt erbij en daarna zijn ze nog een rondje gaan rijden om rond half 3 weer thuis afgeleverd te worden waar hen nog veel meer verrassingen te wachten stonden. 

De Stompwijkse ‘burgemeester’ Marcel heeft voor hen een speech gehouden en Marco de Groot maakte hen deelgenoot van zijn zangtalenten. Geen kermis, maar wel feest op diverse plaatsen in het dorp. Er zijn veel mensen jarig, maar het is ook vakantie en het weekend van de Paardendagen wordt traditioneel vaak met familie en vrienden doorgebracht. Gelukkig kon het thuis wel doorgaan op deze prachtige zomerse dagen en heerlijke avonden. 

Jack werd dinsdag 20 juli 60 jaar en donderdag de 22e is Evelien jarig en is het leeftijdsverschil weer gewoon 1 jaar.

Meer berichten