Logo hetkrantje-online.nl
<p>Agnes &nbsp;Karamat-Ali opent volgende week een nieuwe salon aan de Prins Bernhardlaan 214/216/218 in Voorburg (foto/tekst: Iris Oostlander).</p>

Agnes  Karamat-Ali opent volgende week een nieuwe salon aan de Prins Bernhardlaan 214/216/218 in Voorburg (foto/tekst: Iris Oostlander).

Magnifique beauty & wellness opent nieuwe salon

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Al bijna 30 jaar zit Agnes  Karamat-Ali ‘in het vak’. Ze is de trotse eigenares van Magnifique beauty & wellness en op dit moment aan het verhuizen naar de Prins Bernardlaan 214-216-218 in Voorburg, waar zij woensdag 15 september officieel haar nieuwe salon opent. 

“Eigenlijk wilde ik flink verbouwen. Ik had nieuwe wasbakken en comfortabele stoelen besteld, de tekeningen lagen klaar en het werk kon beginnen. Maar toen kwam corona”, vertelt de haarstyliste. “We zijn 5,5 maand dicht geweest. Toen heb ik de tijd genomen om goed na te denken over de toekomst.”

“Op het gebied van haarwerken was de groei enorm. Er is veel vraag naar. Niet alleen voor mensen met bijvoorbeeld kanker of alopecia, maar ook voor mensen met erg dun haar en heren wiens haarlijn terugloopt. Ook heb ik gemerkt dat mensen die corona hebben gehad veelal te maken hebben met haaruitval en open plekken. Een enorm naar symptoom.”

“Wij leveren vakwerk, maken alles helemaal op maat en luisteren goed naar de wensen. Daarbij is er voor iedere portemonnee een oplossing en betaalt vaak de verzekering ook mee. Ik durf hardop te zeggen dat wij echt kwaliteit leveren en dat is niet onopgemerkt gebleven. Daarom heb ik ook een ruimte nodig waar mensen ongestoord en ook anoniem terechtkunnen.”

Deze ruimte is mede gevonden in het pand aan de Prins Bernardlaan. De nieuwe salon ligt tegenover de huidige, maar is niet alleen groter, maar ook overzichtelijker. De medewerkers, momenteel zes vrouw sterk, hebben hun eigen ‘loungeroom’ waar ze zich terug kunnen trekken, er zijn twee schoonheidssalons en er is een grote ruimte om cursussen te organiseren om up-to-date te blijven. Alles is rolstoelgebruikersvriendelijk en er is zelfs een apart mindervalidetoilet.

Agnes: “Het was een spannende tijd. Sowieso om nu te investeren in een geheel nieuw pand, maar ook om de verbouwing zo goed mogelijk te laten verlopen. “Maar we hebben een geweldig team professionals om ons heen gehad en zelf ook in de avonduren veel kunnen doen.”

“Ook voor mijn mensen is het fijn om hier te mogen werken. Het is nieuw, helemaal van nu en we sluiten ook op zaterdag waardoor iedereen ook ‘gewoon’ weekeinde kan vieren. Want mijn medewerkers zijn erg belangrijk voor mij. Oh, en ik ben eigenlijk nog op zoek naar nog meer professioneel opgeleide kappers en kapsters. Ze zijn altijd welkom om binnen te lopen en te informeren naar de mogelijkheden.”

De opening van de salon is op woensdag 15 september tussen 16.00 en 20.00 uur en iedereen is welkom voor een rondleiding, een hapje en drankje. De hele maand september worden lootjes uitgereikt aan klanten. Drie winnaars krijgen een jaar lang gratis knipbeurten.

Meer berichten