Logo hetkrantje-online.nl
<p>Lancering van LVvoorElkaar, het nieuwe vrijwilligersplatform in de plaats van het Vrijwilligerspunt (archieffoto Woej).</p>

Lancering van LVvoorElkaar, het nieuwe vrijwilligersplatform in de plaats van het Vrijwilligerspunt (archieffoto Woej).

Online bijeenkomst LVvoor Elkaar voor vrijwilligers

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Veel vrijwilligers(organisaties) in Leidschendam-Voorburg maken gebruik van LVvoorElkaar: hét online platform waar vrijwilligers en (vrijwilligers)organisaties elkaar makkelijk vinden en met elkaar in contact komen.

Op het platform vind je het aanbod van vrijwilligersvacatures en vrijwilligers, en ook interessante informatie en praktische tips over vrijwilligerswerk, zoals bijvoorbeeld over de vrijwilligersverzekering. Kortom: werk je met vrijwilligers, of ben je vrijwilliger, dan is LVvoorElkaar de plek waar alles samenkomt.

Om alles uit het platform te halen wat erin zit, organiseert LVvoorElkaar een online bijeenkomst, speciaal voor vrijwilligersorganisaties, met de toepasselijke naam: ‘Haal meer uit LVvoorElkaar’. Tijdens deze bijeenkomst krijg je onder andere tips & tricks om je vacature op te laten vallen en ook ontdek je hoe je zelf op zoek kunt gaan naar vrijwilligers. Je wordt meegenomen in de vele mogelijkheden die het platform biedt, zodat je deze optimaal kunt benutten.

De bijeenkomst is via Teams en is gratis; wel vooraf aanmelden. Je kunt deelnemen op maandag 4 oktober (van 19:30 -20:30 uur), of op dinsdag 5 oktober (van 16:00 - 17:00 uur). Informatie en aanmelden op www.lvvoorelkaar.nl/haal-meer-uit-lvvoorelkaar. Er is per sessie plaats voor maximaal 12 mensen. 

Meer berichten