Logo hetkrantje-online.nl
<p>(archieffoto pr).</p>

(archieffoto pr).

Lokale verenigingen doen mee aan de Grote Clubactie

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Er zijn 18 verenigingen uit deze gemeente gestart met de verkoop van loten van De Grote Clubactie voor hun club. 

Een lot kost € 3,- per stuk waarvan maar liefst 80% naar de club gaat. Dit jaar doen in de gemeente Leidschendam-Voorburg de volgende clubs mee: RKAVV, Stompwijk 92, Badminton Club Orbiton, Manege Hestar, SEV Voetbal, Voorburgse Rugby Club, Rooms Katholiek Koor Joko, Creasi dans & evenementen, Voorburgse Muziekvereniging Forum Hadriani, Popkoor In Between, Forum Sport, Badminton Club Voorburg, VMHC Cartouche, Scouting Livingstone-Miriam Voorburg, Muziekvereniging Kunst voor het Volk, Stichting Hethuis en Basketbalvereniging CobraNova.

De Grote Clubactie is al bijna 50 jaar de grootste fondsenwervende actie van Nederland voor het verenigingsleven en biedt een laagdrempelige manier om verenigingen een steuntje in de rug te geven. Door heel Nederland starten meer dan 300.000 leden van ruim 5.000 verenigingen met de verkoop van loten aan familie, vrienden en buren.

Meer berichten