Logo hetkrantje-online.nl
Hans Hendriks met zijn mobiele koffietentje In de Bonen op Landgoed Voorlei (foto: AW).
Hans Hendriks met zijn mobiele koffietentje In de Bonen op Landgoed Voorlei (foto: AW).

Nog 1 weekend wandelroute ‘PS Kunst’ in Schakenbosch

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Komend weekend, 25-26 september, kan nog over de route ‘PS Kunst’ in het Leidschendamse Park Schakenbosch gewandeld worden.

Daar laten de kunstenaars Margit Tamás, Vincent Boers, Berber Middelweert, Marleen Huisman, Karin Zoon, Geralda Mol en Roland Maas hun kunstuitingen in- en outdoor op het terrein van het voormalig psychiatrisch ziekenhuis Schakenbosch zien. Een gratis wandelplattegrond voor de kunstroute ‘PS Kunst’ is verkrijgbaar bij ‘In De Bonen’, de mobiele barista koffiebar van de buurtbewoners Hans & Jacqueline Hendriks, die bij de voormalige Hulp- & Heilkerk links van de hoofdingang van Park Schakenbosch aan de Veursestraatweg staat. 

“De belangstelling tot nu toe is groot. Het Krantje wordt kennelijk goed gelezen”, zegt Hans Hendriks, die ‘weer of geen weer’ ook het laatste weekend wandelaars nog graag van een routeflyer voorziet. “Vooral nu komen zou ik zeggen, want schilder en keramist Roland Maas ontving onlangs de Cultuurprijs 2021 van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Het werk van alle kunstenaars is absoluut de moeite van het bekijken waard.”

Meer berichten