Logo hetkrantje-online.nl
<p>De organisatie kijkt voldaan terug op de succesvolle Burendag en denk t zelfs na over een wintervariant met vuurkorven en gl&uuml;hwein (foto: pr).</p>

De organisatie kijkt voldaan terug op de succesvolle Burendag en denk t zelfs na over een wintervariant met vuurkorven en glühwein (foto: pr).

De buurt-bbq smaakt naar meer op Populierendreef

  •   keer gelezen   Actueel

Met de derde editie op rij is de Nationale Burendag buurt-bbq aan de Populierendreef 502-556 te Voorburg afgelopen zaterdag inmiddels een traditie geworden. Met heerlijk weer was het een feest om weer samen te komen.

Eindelijk kon de organisatie weer een volledig programma in elkaar zetten met hulp van het Oranjefonds, Douwe Egberts en Stichting Vlietwensen. De hele dag stond in teken van diverse kinderactiviteiten, zoals vogelvoer maken voor de winterperiode en een springkussen. De vaste lokale sponsor Bakker Van Maanen Westfield Mall of the Netherlands zorgde voor heerlijke coronaproof verpakte borrelhapjes per huishouden en lekkernijen voor de kinderen.

“Wat hebben we hier ontzettend naar uitgekeken, een dag als deze is belangrijk voor de buurt om elkaar de rest van het jaar beter te vinden”, aldus een buurtbewoner. Ook van buitenaf was er veel belangstelling voor jet initiatief. Omroep Leidschendam-Voorburg.tv kwam langs om de verkeersmaatjes ter bevordering van de verkeersveiligheid in de wijk te onthullen. Daarnaast was er ‘hoog bezoek’ van Stichting Vlietwensen als steuntje in de rug om deze mooie traditie voort te zetten. De organisatie kijkt voldaan terug op deze succesvolle dag, nu wordt zelfs nagedacht over een wintervariant met vuurkorven en glühwein. “Laat de winterpret beginnen!”, blikt mede-organisator Laurence Lintz alvast vooruit.

Meer berichten