In het atrium van het Mariënpark genoten de bewoners van een heerlijke herfstlunch waarbij werd gedanst en gelachen (foto: pr).
In het atrium van het Mariënpark genoten de bewoners van een heerlijke herfstlunch waarbij werd gedanst en gelachen (foto: pr).

Bewoners van Mariënpark genoten van Herfstlunch

Actueel 244 keer gelezen

Leidschendam - De activiteitencommissie van het Mariënpark  heeft woensdag 6 oktober in het kader van de week van de eenzaamheid een herfstlunch georganiseerd. De belangstelling was overweldigend. 

Iedereen was verheugd dat dit na alle strenge maatregelen van de afgelopen periode weer mogelijk was. De bewoners genoten van een lunch, deels gesponsord door Albert Heijn XL Mall of The Netherlands. Alle tafels waren gedekt met leuke herfstdecoraties. Ook Tamara Helder, flatcoach van Vidomes, genoot van deze prima georganiseerde middag. Het ontbrak de bewoners dan ook aan niets. Er werd volop gedanst en gelachen. Het plezier spatte er vanaf. 

Dit was precies wat de activiteitencommissie voor ogen had toen zij de organisatie op zich nam. Zij kijken al weer uit naar de volgende activiteiten. Zo organiseren zij iedere woensdag een koffiemiddag vanaf 12.00 uur. Voor 1 euro kan iedereen uit Marienpark dan onbeperkt koffie en thee drinken terwijl zij van de onderlinge gezelligheid genieten. 

Op de zaterdag organiseert Ria Hoogenraad de wekelijks koffieochtend in de ruimte van de dagopvang van Florence. Dan zijn ook mensen van het Raadhuiskwartier welkom. Riet organiseert ook regelmatig een bingo. 

De activiteitencommissie Mariënpark wil samen met de flatcoach elke twee maanden een leuke en aparte activiteit gaan organiseren voor bewoners.

Uit de krant

Uit de krant