De lokale bands, waaronder Goat (foto),) speelden alsof hun leven er vanaf hing (foto: Paul Reijenga).
De lokale bands, waaronder Goat (foto),) speelden alsof hun leven er vanaf hing (foto: Paul Reijenga).

POPcafé met donderend geraas van start gegaan

Actueel 149 keer gelezen

Voorburg - Na anderhalf jaar lockdown is het POPcafé, een initiatief van Theater Ludens en de Drumschool Voorburg van Paul Reijenga, op zondag 3 oktober met donderend geraas in Theater Ludens van start gegaan.

Zeven bands uit Leidschendam-Voorburg, 130 man publiek en een theater vol instrumenten en technici… het werd een enorm feest in de zaal van Theater Ludens. Paul Reijenga genoot met volle teugen. “Het is ongelofelijk gaaf om iedereen weer bij elkaar te zien na zo’n lange tijd ‘droog’ te hebben gestaan. En spelen dat ze deden!”.

De lokale bands (Fade-Out, Tuesday, The Blackout, TNT, Times Son, The Inquisition en Goat) speelden alsof hun leven er van af hing. “Het plezier spatte er van af,” aldus Rogier Helwig, directeur van Theater Ludens. “Je kunt wel zien dat live spelen voor een publiek extra focus, plezier en energie bij die bands oproept. Het was echt superleuk”. 

Het POPcafé heeft als doel de lokale popscene te stimuleren. Het volgende POPcafé is op zondag 28 november 2021. De bandjes gaan vanaf 15.00 uur weer los. Iedereen is welkom om het lokale poptalent zelf te komen bewonderen. 

Kijk voor meer informatie ook op www.theaterludens.nl of www.drumschoolvoorburg.nl.

Uit de krant

Uit de krant