Logo hetkrantje-online.nl
<p>(foto: gemeente LV). </p>

(foto: gemeente LV).

Burgemeester schrijft zich in als inwoner

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Medewerkers van het Servicecentrum van de gemeente aan de Koningin Wilhleminalaan in Leidschendam hadden vorige week een bijzondere klant aan het loket. 

Burgemeester Jules Bijl kwam zich officieel inschrijven als inwoner van onze gemeente. In principe is de heer Bijl tijdelijk burgemeester van Leidschendam-Voorburg.

Na de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar zal de procedure voor een kroonbenoemde burgemeester worden gestart. Naar verwachting zal de nieuwe kroonbenoemde burgemeester eind volgend jaar aantreden. Jules Bijl zal aanblijven tot aan de installatie van de nieuwe burgemeester.

Jules Bijl heeft ruime bestuurlijke ervaring. Het afgelopen jaar was hij wethouder in de gemeente Vlaardingen. Daarvoor was hij onder meer 4 jaar ambassadeur in Trinidad en Tobago. Van 2010 tot 2015 was hij directeur kabinet bij de gouverneur van Curaçao. 

Ook heeft hij 5 jaar ervaring opgedaan als burgemeester in Eemnes en was hij waarnemend burgemeester in Montfoort. Eerder was hij gemeentesecretaris in Boskoop en Stadskanaal.

Meer berichten