Een Happy Stone is een mooi beschilderde steen die de maker achterlaat puur en alleen om de vinder blij te maken.
Een Happy Stone is een mooi beschilderde steen die de maker achterlaat puur en alleen om de vinder blij te maken.

Stenen beschilderen in de Buurtkamer van de Heuvelwijk

Actueel 326 keer gelezen

Leidschendam - De Buurtkamer aan de Dobbelaan 4 in Leidschendam is dé huiskamer van de Heuvelwijk. Het is een plek om elkaar te ontmoeten, te praten en samen iets te ondernemen. De activiteiten worden georganiseerd voor en door buurtbewoners.

De buurtbewoners bieden eenmalig een gratis workshop “Happy Stones” aan, georganiseerd door Liz Oosterbaan. Een Happy Stone is dus een mooi beschilderde steen die de maker achterlaat puur en alleen om de vinder blij te maken. Als je er eentje vind kan je deze laten liggen, meenemen of verplaatsen. De bedoeling is uiteindelijk dat de stenen een echte reis gaan maken en dus zwerfkeien worden en op deze manier steeds opnieuw iemand blij kunnen maken. 

Tijdens deze workshop leert u de basis van het beschilderen van stenen. Na de inleiding gaat u zelf aan de slag en aan het eind van deze bijeenkomst ziet u al het resultaat. De workshop vindt plaats op donderdag 28 oktober aan de Dobbelaan 4 in Leidschendam en start om 13.00 uur. Het duurt ongeveer twee uur. U hoeft zelf geen materialen mee te nemen. Wilt u deelnemen aan deze unieke, eenmalige activiteit? Geef u dan snel op via femke.janssen@woej.nl, of bel Femke op 06 – 484 098 94.

Heeft u zelf ideeën voor activiteiten in de buurtkamer? Dan kunt u ook bij Femke terecht. De Buurtkamer is een samenwerkingsverband van SenW, Woej en de buurtbewoners van de Heuvelwijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant