Er wordt van maandag t/m vrijdag sport en spel georganiseerd op buitenlocaties in Leidschendam, Voorburg en Stompwijkk (foto: pr).
Er wordt van maandag t/m vrijdag sport en spel georganiseerd op buitenlocaties in Leidschendam, Voorburg en Stompwijkk (foto: pr).
alternatief vakantieprogramma

Toch leuke jeugdactiviteiten tijdens de winterlockdown

Actueel 160 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De georganiseerde activiteiten uit het kerstvakantieboekje van de Brede School kunnen niet doorgaan, maar de buurtcoaches van SenW hebben een aangepast activiteitenprogramma opgezet.

Er is een speciaal programma voor kinderen van 5 tot 12 jaar, passend binnen de coronamaatregelen. Beide weken van de (oorspronkelijke) kerstvakantie worden er van maandag t/m vrijdag sport en spel activiteiten georganiseerd op drie buitenlocaties in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk.

De buurtcoaches zijn van 10.00 – 12.00 uur aanwezig om de activiteiten te begeleiden, zij nemen attributen mee en bieden laagdrempelig recreatie aan. Zo kunnen de kids lekker samen buiten spelen. Je hoeft je niet aan te melden, kinderen kunnen gewoon langskomen en meedoen. De drie locaties zijn: Leidschendam - Playground Prinsenhof, Voorburg - Playground Corbulopark, Stompwijk - Schoolplein Maerten vd Velde. 

Voor meer informatie: www.senw-lv.nl/events/kerstvakantie-activiteiten.

Ook voor jongeren van 12-17 jaar worden er verschillende coronaproof activiteiten verzorgd door de jongerenwerkers. Van marshmallows roosteren met warme chocomel tot sneakers pimpen en kerstbomen verzamelen. 

Kijk voor meer info op de Instagrampagina www.instagram.com/japteam_lv.

Uit de krant