In de eerste aflevering van Baanbreker in 2022, krijgen Jasper en Patrick bezoek van huidtherapeut Christa van der Hoek- Pieterse (foto: S. van der Wel).
In de eerste aflevering van Baanbreker in 2022, krijgen Jasper en Patrick bezoek van huidtherapeut Christa van der Hoek- Pieterse (foto: S. van der Wel). S. van der Wel

Programmering lokale omroep Midvliet FM

Actueel 96 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Op donderdag 13 januari, in de eerste aflevering van Baanbreker op Midvliet FM in 2022, krijgen Jasper en Patrick bezoek van huidtherapeut Christa van der Hoek- Pieterse. 

En in deze aflevering van Baanbreker komt zij van alles over haar interessante beroep vertellen. Wat doet eigenlijk een huidtherapeut? Wat voor zorgvragers komen er bij haar in de praktijk? Hoe zien haar werkdagen eruit? En wat voor opleiding heb je nodig om huidtherapeut te worden? Op deze en nog veel meer vragen zal Christa in Baanbreker het antwoord komen geven. Ook in 2022 kun je in Baanbreker ook weer de Ultieme Werkplaat, de Kettingvraag en het laatste arbeidsnieuws verwachten. Baanbreker wordt uitgezonden op donderdagavond tussen 21.00 en 22.00 uur. Jasper Wellner en Patrick Cilon zitten er helemaal klaar voor en zouden het leuk vinden wanneer jij ook weer meeluistert.

Gasten in Kakafonie

Jordy Carrero komt zijn debuutalbum laten horen in Kakafonie bij Midvliet FM op zondag 16 januari om 12:30 uur. Tevens komt Steffan de Kust langs met zijn nieuwe single ‘Op het kamp’. 

Jordy Carrero, droomde vanaf het begin van zijn professionele zangcarrière om een heel album op te nemen en uit te brengen. De groei die Jordy doormaakte, single na single, zorgde voor een vrij snel groeiende schare fans, die ook al meerdere keren vroegen of er ook een album zou gaan komen. Nu is het eindelijk dan zover, eigenlijk later dan hij zelf had gehoopt, mede door de coronapandemie. Op het album ‘Trots’ staan diversiteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Jordy is dan ook met recht trots op het eindresultaat. “Een droom die werkelijkheid is geworden, ik had nooit kunnen denken dat ik ooit zo’n prachtig album zou mogen maken”. Het album ‘Trots’ is te downloaden bij de bekende stations, te zien op o.a. YouTube en te beluisteren op de bekende streamingsites.

Om ongeveer 13:15 uur komt Steffan de Kust zijn nieuwe single laten horen. Steffan heeft tijdens de coronapandemie nagedacht over het feit dat alles zo veranderd is. Dit betreft het bij elkaar komen en uiteraard het missen van gezelligheid om ons heen. Tel hierbij het huidige woonwagenbeleid op en je hebt alle ingrediënten voor een nieuwe single. Ook Steffan heeft hier te maken mee gehad: “Wij hielden toen in die tijd gesprekken met een ambtenaar die doodleuk tegen ons zei dat de Nederlandse regering bezig is met een uitstervingsbeleid en dat er geen standplaatsen en woonwagenkampen meer bij komen.” Inmiddels is de regering er op teruggekomen om stap voor stap standplaatsen en woonwagenkampen bij te bouwen Wij moeten vechten voor onze rechten en dit doen wij met liefde en geen haat, want anders is het voor ons te laat.”

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en DAB+, via Ziggo kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal (1)916 (radio), via KPN en XS4All (kanaal 1489 voor de tv en de radio op kanaal 1189), via de website (www.midvliet.nl) en via de Midvliet app voor je tablet of smartphone.

Uit de krant

Uit de krant