De nieuwe Adviesraad van Stompwijk. (Foto: MG Fotografie/Martin Groen)
De nieuwe Adviesraad van Stompwijk. (Foto: MG Fotografie/Martin Groen) Michel Groen_MG Fotografie

Nieuwe Adviesraad Stompwijk geïnstalleerd

Actueel 135 keer gelezen

De nieuwe Adviesraad Stompwijk is geïnstalleerd door locoburgemeester Astrid van Eekelen. Tegelijkertijd werd afscheid genomen van de vertrekkende adviesraadsleden. 

Astrid van Eekelen: “In de afgelopen periode hebben we in de samenwerking met de Adviesraad goede stappen vooruit gemaakt, onder andere met de Stompwijktafel en de verordening Adviesraad. We kijken ernaar uit om deze samenwerking met de nieuwe Adviesraad voort te zetten. Daarnaast wil ik mijn dank en waardering uitspreken aan de vertrekkende adviesraadsleden voor hun inzet en betrokkenheid in de afgelopen jaren.” 

De inwoners van Stompwijk konden op 14,15 en 16 maart aangeven wie namens de Adviesraad hun stem kan vertegenwoordigen. Van de 1860 kiesgerechtigde inwoners hebben er 862 een geldige stem uitgebracht. Er zijn 6 nieuwe adviesraadsleden gekozen, 1 lid (Patrick Luk) gaat zijn 2e termijn in en er is een reserve adviesraadslid.

Voor de bestuursperiode 2022 - 2026 zijn de nieuwe leden:
Tini Lansbergen-van den Akker (553 stemmen)
Patrick Luk (539 stemmen)
Maarten van der Meer (427 stemmen)
Bert Wolterbeek (356 stemmen)
Suzanne Huisman (312 stemmen)
Jurriaan van Ravesteijn (300 stemmen)
Koen Quint (294 stemmen)
Vincent de Vrind staat met 245 stemmen op de reserveplaats.

Afscheid
Tijdens de bijeenkomst werd afscheid genomen van de vertrekkende Adviesraadsleden Stef Verburg, Nicole v/d Bosch, Peter Zandbergen, Michiel Guyt en Leo Oliehoek.

Uit de krant