Harry Oldersma & Remco Frerichs van het 60 jarige SEV hebben zin in het jubileumjaar! (Foto & tekst: AW)
Harry Oldersma & Remco Frerichs van het 60 jarige SEV hebben zin in het jubileumjaar! (Foto & tekst: AW) Artist-freed

SEV Voetbal 60 jaar, een club van iedereen

Actueel 319 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Op 1 oktober bestaat SEV 60 jaar. Clubvoorzitter Harry Oldersma, lid sinds 1986, en jeugdvoorzitter Remco Frerichs, lid sinds 7 jaar toen zoon ging voetballen, kijken naar de toekomst. 

“SEV is een club van iedereen”, zegt Oldersma. “Voor iedereen van 2 tot 80, van peutervoetbal tot Walking Football (WF); jeugd-, senioren-, veteranen-, G- en zaalvoetbal. We staan met onze ‘poten in de klei’, hebben een eigen identiteit in Leidschendam-Voorburg en die willen we graag zo houden.”

Het jubileumjaar wordt opgeluisterd met tal van activiteiten. Frerichs: “De doelstelling is 60 nieuwe leden. Een nieuw lid krijgt het SEV-tenue gratis. We hebben al weer 15 nieuwe leden. De komende maanden organiseren we 3 open trainingsdagen, die in Het Krantje en op de social media kanalen verder zullen worden aangekondigd.”

Aandacht voor het verleden
Wellicht ook een jubileumboek of –glossy? Oldersma: “Uiteraard hebben we aandacht voor het verleden, maar bij eerdere jubilea hadden we dat al. De jubileumreceptie op zaterdag 1 oktober is ook voor iedereen.”

Elke afdeling krijgt een eigen jubileumactiviteit. Frerichs: “Van de jongste jeugd, onder aanvoering van vader & dochter Leo Bellekom & Jolanda Timmermans, tot de WF onder aanvoering van Jan van Haastrecht en Wim Jansen; er gaat een hoop gebeuren!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant