Drukte op het plein bij Hubertus Brandaan tijdens het Lentefeest (foto: Michel Groen).
Drukte op het plein bij Hubertus Brandaan tijdens het Lentefeest (foto: Michel Groen). Michel Groen

Drukbezocht Lentefeest bij Hubertus-Brandaan in 1001 Nacht-thema

Actueel 391 keer gelezen

Voorburg - Massaal vonden leden, kinderen uit Leidschendam-Voorburg, ouders, relaties en buurtgenoten de weg naar Scouting Hubertus-Brandaan. De groep had flink uitgepakt met activiteiten in de mysterieuze sferen van 1001 Nacht. De sprookjes met Aladdin en Jasmine kwamen tot leven onder een stralende zon. 

Het Arabian Adventure Rad draaide op volle toeren. Veel mensen gingen met mooie prijzen naar huis. Sommigen waagden een rit op de ‘bucking camel’ en anderen gingen op zoek naar krokodillen bij de Nijlcruise. Het schateiland met zijn honderden goudklompjes, het maken van lampionnen, slangen en wonderlantaarns. Alle kinderen vonden iets leuks om te doen. Doel was uiteraard je hele satijnen zakje vol krijgen met edelstenen, als je alle uitdagingen had gedaan. Volwassenen genoten van de zon, een drankje aan de Lentebar en natuurlijk waagden zij een gokje bij het Rad. 

Ook was de uitreiking van de Superloterij, waarvan de prijswinnaars te vinden zijn op www.hubertus-brandaan.nl (evenals leuke foto’s van de dag).

Uit de krant