Lilian voor haar secondhand boutique Moda Usata aan de Parkweg 74 in Voorburg (Foto: Inge Koot).
Lilian voor haar secondhand boutique Moda Usata aan de Parkweg 74 in Voorburg (Foto: Inge Koot).

Moda Usata; De boetiek in Voorburg, voor hoogwaardige secondhand dames merkkleding

Actueel 1.110 keer gelezen

Mooie kleding verdient meer….. Dat is de gedachte achter de secondhand boetiek Moda Usata aan de Parkweg 74 in Voorburg. Secondhand kleding kopen is nu ook hip, het taboe is eraf”, zegt Lilian. Moda Usata is al ruim 20 jaar een begrip in Voorburg. Sinds januari dit jaar is Lilian de nieuwe eigenaresse van deze knusse boetiek die volhangt met hoogwaardige tweedehandskleding in goede conditie van mooie merken. 

Een eigen winkel was al jaren de droom van Lilian. Het oude centrum van Voorburg is geen onbekend terrein voor haar, zij is haar carrière begonnen bij een bank aan de Parkweg. Via via hoorde zij dat de vorige eigenaresse, Hanneke, van Moda Usata ging stoppen. Dat was voor Lilian het moment om de stap te zetten. 

Op 1 januari dit jaar kreeg Lilian de sleutel van de winkel maar helaas was dat midden in de lockdown. “Dat gaf mij wel de tijd om de winkel wat op te frissen.” Op 15 januari opende zij haar deur voor de klanten.  

Moda Usata neemt kleding in consignatie voor verkoop. “De kleding moet in nieuwstaat of uitstekende conditie zijn. De merken welke wij innemen vallen in het midden- en hoog segment.” Bij verkoop ontvangt de inbrenger 50% van de netto verkoopprijs. In overleg met degene die de kleding inbrengt wordt de prijs bepaald. Voor het inbrengen van kleding maakt Lilian graag een afspraak met u.  

Moda Usata houdt de items twee maanden in de collectie. Na deze periode worden de verkochte items uitbetaald. Mochten er stukken niet verkocht zijn dan kunnen deze retour worden genomen of worden geschonken aan een goed doel. 

In de winkel is niet alleen kleding te vinden. Ook kunt u bij Moda Usata terecht voor schoenen, tassen, sjaals, hoeden en sieraden. Door een groot aanbod van mooie items wisselt het assortiment regelmatig.  Ook rouleert het assortiment mee met de seizoenen. Dus regelmatig binnenlopen en rondsnuffelen is zeker een aanrader. “Kom binnen en kijk lekker rond,. Natuurlijk kan alles gepast worden. Er hangt hele mooie kleding voor alle leeftijden.” Moda Usata is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.  

Inbrengen is mogelijk op afspraak. Een afspraak maken kan via modausata@outlook.com, via whatsapp 06 43 78 56 39 of door te bellen naar 06 43 78 56 39. Wegens een groot aanbod kunnen er niet meer dan 12 items per keer ingebracht worden, grotere innames gebeuren in overleg. “Selecteer dus de pareltjes uit uw kast, des te groter is de kans op een succesvolle verkoop!” Meer informatie op www.moda-usata.com 

Uit de krant