Atutocentrum Leidschendam aan de Oude Middenweg in Leidschendam sluit per 1 december de deuren (foto: pr).
Atutocentrum Leidschendam aan de Oude Middenweg in Leidschendam sluit per 1 december de deuren (foto: pr).

Auto Centrum Leidschendam sluit deuren

Actueel 3.851 keer gelezen

Leidschenveen - Een markant bedrijf aan de Oude Middenweg op de rand van Leidschenveen gaat na 38 jaar verdwijnen. Eigenaar Guus van Tol zegt: “helaas hebben wij moeten besluiten tot beëindiging van ons bedrijf per 1 december. 

Guus vertelt verder: “niet alleen mijn vrouw Thea en ik, maar zeker ook de medewerkers, hebben in al die jaren een band opgebouwd met onze vele trouwe klanten.” Thea vult aan: “Na het versturen van de brief aan de klanten, is die waardering heel erg duidelijk geworden. De laatste weken zijn we overdonderd door lieve reacties, zoals emails, kaarten, taart, bloemen, chocolade, kadootjes of gewoon even een stevige hand of knuffel als afscheid.”

Het vertrek van enkele collega’s in de loop van het jaar heeft Guus en Thea aan het denken gezet. Al sinds begin 2022 is het niet gelukt om de vacatures op te vullen. Een volledig garagebedrijf runnen met voldoende klanten, maar met té weinig technische medewerkers, blijkt een onmogelijke taak en geeft té veel ongezonde werkdruk. Ook de veranderende automarkt, stijgende (energie)kosten, hoge inflatie, gebrek aan opvolging en de naderende AOW-leeftijd hebben bijgedragen dat zij deze beslissing moesten nemen.

Tot en met 11 november is de werkplaats nog operationeel en de showroom geopend. Daarna gaat het ACL-team beginnen met het leegruimen van het bedrijfspand om op woensdag 30 november de deur te sluiten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant