Frans, Mieke, Wouter en Lotte Tielemans voor Meubelmakerij De Stoof aan de Stompwijkseweg (foto: Echt Mooij fotografie).
Frans, Mieke, Wouter en Lotte Tielemans voor Meubelmakerij De Stoof aan de Stompwijkseweg (foto: Echt Mooij fotografie).

Meubelmakerij De Stoof blijft in de familie

Actueel 3.955 keer gelezen

Leidschendam - Frans en Mieke Tielemans van Meubelmakerij de Stoof aan het begin van de Stompwijkseweg vinden het mooi geweest.

Na 41 jaar dragen zij het stokje over aan zoon Wouter en dochter Lotte. “Natuurlijk stoppen we niet helemaal”, zegt Mieke “We blijven betrokken en actief bezig in ons bedrijf, maar we zijn er trots op dat we nu De Stoof hebben overgedragen aan onze kinderen. Het is tijd om het stof eraf te blazen en de weg vrij te maken voor een nieuwe generatie.”

Wouter en Lotte zijn opgegroeid in het familiebedrijf en raakten bevriend met de wereld van de meubel- en interieurbouw. Zij nemen met plezier tijd voor hun klanten. Samen sparren over een compleet interieur en samen een ontwerp voor de inrichting van een huis uitdenken en tekenen doen zij in de showroom. In de aangrenzende werkplaats wordt alles gemaakt.

Een mooi bedrijf met een nieuwe generatie aan het roer. Wat blijft, is het familiebedrijf met een betrokken team in de meubelmakerij. Meer informatie op www.destoof.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant