Rommelmarkt op de Van de Wateringelaan (archieffoto pr).
Rommelmarkt op de Van de Wateringelaan (archieffoto pr).

Voorburgse Rommelmarkt terug van weggeweest

Actueel 3.805 keer gelezen

Voorburg - De rommelmarkt op de Van de Wateringelaan in Voorburg wordt op 3 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur voor het eerst in jaren weer georganiseerd.

Rond 1995 was het een jaarlijks terugkerend evenement. Door problemen met de penningmeester kwam er destijds een einde aan. In 2019 werd het evenement nieuw leven in geblazen. Daarna gooide eerst corona en vorig jaar in september het onstuimige weer roet in het eten. Maar nu gaat het toch echt weer gebeuren.

Naast de vele kramen waar u uren kunt rondsnuffelen voor uzelf of om een ander te verrassen, is er voor jong en oud wat te beleven. Van een speurtocht voor de kinderen, lekkere hapjes van onder meer de slager tot livemuziek en een open podium waar iedereen zijn talenten kan showen.
Vind je het leuk om iets te doen aan muziek, zoals een muziekinstrument bespelen of heb je een hobby die je graag wilt delen met de mensen zoals, haarfrutsels maken, ballon- figuur maken, schminken enz, laat het dan vooral weten.

Het belooft als vanouds een leuke dag te worden waarin een fijn samenzijn centraal staat. Dit keer gaat de organisatie voor zon, gezelligheid en leuke tweedehands spulletjes.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door stichting vlietwensen.

Wilt u een kraam huren of gewoon gezellig rond komen snuffelen? Neem contact op via voorburgserommelmarkt@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant