Onde begeleiding van de fanfare van Forum Hadriani lopen de wandelaars naar het eindpunt bij VEO (foto: Ap de Heus).
Onde begeleiding van de fanfare van Forum Hadriani lopen de wandelaars naar het eindpunt bij VEO (foto: Ap de Heus).

Avondwandelvierdaagse weer afgesloten bij clubhuis VEO

Actueel 713 keer gelezen

Voorburg - De avondwandelvierdaagse in Voorburg werd op donderdag 25 mei afgesloten. Het was wederom een geslaagd evenement met prima weer om te wandelen.

De laatste loodjes waren voor sommigen nog even zwaar, maar het laatste stuk op de slotavond van Park Vreugd & Rust naar het VEO-clubhuis werden de wandelaars volgens goede traditie muzikaal begeleid door de fanfare Forum Hadriani. Dat maakte het een stuk draaglijker voor velen. 


Trots op de foto (foto: Ap de Heus). 

Bovendien werden met name de kinderen feestelijk door ouders, opa’s en oma’s en andere bekenden binnengehaald met bloemen, snoepgoed en andere cadeautjes. Daarna konden de kinderen op naam de medailles bij de eigen schooltafels ophalen en vol trots gingen zij met hun klasgenoten op de foto.


Bloemen  na afloop (foto: Ap de Heus). 

In totaal hebben zo’n 1400 kinderen van verschillende scholen uit Leidschendam-Voorburg meegelopen. Bijna iedere avond werd onderweg door een van de sponsoren wel iets uitgedeeld, zoals een ijsje of, fruit of een krentenbol Sport en Welzijn (SenW) ondersteunde de Avond4daagse met het project Goed bezig! waarmee gezonde voeding, water drinken en lekker sporten en bewegen wordt gepromoot onder kinderen van 0 tot 12 jaar uit Leidschendam-Voorburg. Dit deden ze door onder meer door gratis fruit aan te bieden en mascotte Druppie promootte namens Goed bezig! het drinken van (kraan)water.

Trots op de foto (foto: Ap de Heus).
Bloemen  na afloop (foto: Ap de Heus).

Uit de krant