Het terrein van de Valk Versmarkt vormt het toneel voor een waar Formule 1-spektakel.
Het terrein van de Valk Versmarkt vormt het toneel voor een waar Formule 1-spektakel.

Formule 1 weekend bij Valk Versmarkt in Voorschoten

Actueel 2.980 keer gelezen

Leidschendam/Voorschoten - In het weekend van 10 en 11 februari zal De Valk Versmarkt, gelegen aan de Veurseweg 214 (verlengde van de Leidschendamse Veursestraatweg) in Voorschoten, haar terrein omtoveren tot een waar Formule 1 spektakel. Het hoogtepunt is de aanwezigheid van de Red Bull-raceauto van Max Verstappen.

F1-fans krijgen de unieke kans om met de bolide van de wereldkampioen op de foto te gaan. Daarnaast zorgt de Red Bull DJ Hummer voor de perfecte muzikale omlijsting van het weekend. De ambiance wordt versterkt met kraampjes in Formule 1 stijl en diverse leuke activiteiten voor zowel jong als oud. Bovendien liggen er prachtige prijzen in het verschiet, waaronder een geheel verzorgde dag in SnowWorld Zoetermeer.

De Valk Versmarkt, al negen jaar een begrip is in de regio, biedt een breed scala aan verse delicatessen verdeeld over zes afdelingen: brood, AGF, slagerij, kaas, vis en een voortreffelijke wijnhandel. De kwaliteit die je mag verwachten van Van der Valk is op elke afdeling terug te vinden. Gelegen op het terrein van Hotel de Gouden Leeuw in Voorschoten, is de winkel zeven dagen per week geopend.

Het Formule 1 weekend vindt plaats op zaterdag 10 februari van 11.00 uur tot 17.00 uur en op zondag 11 februari van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant