(archieffoto).
(archieffoto).

Bridgedrive Soroptimisten voor twee goede doelen

Actueel 634 keer gelezen

Leidschendam - Soroptimistclub Voorburg-Rijswijk e.o. organiseert op zaterdag 6 april voor de de 34e keer een bridgedrive voor alle niveaus in het Bridgehome Leidschenhage aan de Dobbelaan 1 te Leidschendam.

Geïnteresseerde bridgers zijn welkom vanaf 12:30 uur. De prijsuitreiking zal rond 17:00 uur plaatsvinden. Ook dit jaar zullen de Soroptimisten de bridgers weer voorzien van heerlijke (zelfgebakken) taarten en lekkere hapjes. 

De opbrengst gaat deels naar Quiet Den Haag, een organisatie die zich in Den Haag en omgeving inzet om vrouwen in armoede weer in hun kracht te zetten. Met de bijdrage van de Soroptimisten zal een wellnessdag worden georganiseerd (meer informatie op www.quiet.nl).

Het tweede doel is Wakibi. Deze Nederlandse stichting regelt microfinanciering voor vrouwen in diverse ontwikkelingslanden (meer info op www.wakibi.nl).

Men kan zich à €50 per paar voor deze bridgedrive aanmelden bij soroptimistbridge@hotmail.com, o.v.v. telefoonnummer of op tel: 06-12644147 (Cassandra), waar u meer informatie krijgt. Alleen deelname bij bevestiging.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant