De Meervaarder verlaat volgende week weer zijn rustplaats bij 't Geertje voor rondvaarten door de omgeving (foto: pr).
De Meervaarder verlaat volgende week weer zijn rustplaats bij 't Geertje voor rondvaarten door de omgeving (foto: pr).

Rondvaarten Meervaarder via Stompwijk en omgeving

Actueel 577 keer gelezen

Stompwijk - De Meervaarder van Rondvaart Zoetermeer gaat op zaterdag 30 maart om 13.30 weer vanaf zijn rustplaats aan de kade van boerderij `t Geertje op weg voor een prachtige, 2 uur durende rondvaart door de polders tussen Zoetermeer, Zoeterwoude, Stompwijk en Voorschoten. 

Beleef het Groene hart als nooit tevoren. Zie hoe verschillende (water)vogels bezig zijn met hun nesten langs de oevers. Je kunt speuren naar de Grutto’s en andere weidevogels in het polderlandschap. En voor je opstapt geniet je bij boerderij ‘t Geertje natuurlijk van de lammetjes, de biggetjes, kuikens en het ooievaarskoppel dat weer op het nest zit.

Datzelfde weekend is het Pasen. Zondagmiddag 31 maart en maandagmiddag 1 april van 13.30 tot 15.30 organiseert De Meervaarder de jaarlijkse Paasvaarten. Dat betekent niet alleen genieten van de prachtige voorjaarsnatuur, maar ook nog eens kans maken op een gratis rondvaart voor 2 personen wanneer je het aantal eitjes in het windlicht aan boord van ‘De Meervaarder’ raadt. 

Tweede Paasdag direct na de vaart wordt de winnaar door schipper en gids uit de goede inzendingen door loting bepaald en bekendgemaakt. Dat zou dus wel eens een heel mooi Pasen en een heel goede start van het vaarseizoen kunnen worden. 

Reserveren kan nu al via www.rondvaartzoetermeer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant