Jeu de boulesvereniging Grand Cru ‘82, is met 245 leden en 44 banen een van de grootste en mooiste verenigingen in Nederland.
Jeu de boulesvereniging Grand Cru ‘82, is met 245 leden en 44 banen een van de grootste en mooiste verenigingen in Nederland.

Aangepast jeu de boules spelen bij Grand Cru ‘82

Actueel 311 keer gelezen

Leidschendam - Via het lokaal sportakkoord heeft Jeu de boulesvereniging Grand Cru ‘82 van de gemeente subsidie gekregen om voor ouderen met een mobiele beperking een speciaal geschikte baan te creëren. De baan is ingericht met comfortabele bankjes die voor de warme zomerse dagen voorzien zijn van parasols. Zij hoeven geen materiaal aan te schaffen, dat is op de vereniging aanwezig.

De baan is alleen in de maanden mei t/m september beschikbaar, maar als de weersomstandigheden het toelaten is er een uitloop tot in oktober. De baantjes zijn open op dinsdag- en donderdagmiddag van 14:00 tot 16:00. Er is dan vanuit de vereniging begeleiding aanwezig. Men kan hier, tegen een gering bedrag, een abonnement op nemen. Dit geeft de deelnemers, tijdens de openingsuren, toegang tot de speciale banen en kunnen jullie gebruik maken van de kantine, terras, sanitaire gelegenheden en het nuttigen van consumpties.


Of er ook vervoer kan worden geregeld wordt nog onderzocht en is afhankelijk van het aantal personen dat daar gebruik van wil maken.

Voor wie niet kan spelen is contact met de anderen die van het baantje gebruik maken een fijne afleiding.

Interesse? Nneem contact op met Nicolette ten Bosch via tel. 0614649900 of met John Wortel via 0629328635. Of stuur een mail naar info@grandcru82.nl, waarna contact wordt opgenomen. Ook kan men tijdens openingsuren even bij Jeu de Boulesvereniging Grand Cru ‘82 aan het Fluitpolderplein 1B (naast zwembad de Fluit) in Leidschendam langskomen voor informatie.


Jeu de boulesvereniging Grand Cru ‘82, is met 245 leden en 44 banen een van de grootste en mooiste verenigingen in Nederland. De banen geven je het idee dat je op een Frans pleintje aan het spelen bent. Kijk ook op www.grandcru82.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant