De 39-jarige Hof is een actieve sporter die zich bezighoudt met hockey, wielrennen en hardlopen.
De 39-jarige Hof is een actieve sporter die zich bezighoudt met hockey, wielrennen en hardlopen.

Jelle Hoff heeft in alle straten in de gemeente hardgelopen

Actueel 430 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Jelle Hoff uit Voorburg heeft een project voltooid waarbij hij in alle straten in Leidschendam-Voorburg heeft hardgelopen. Onlangs liep hij een route langs de buitengrenzen van de gemeente om de laatste straten op zijn lijst af te vinken.

De 39-jarige Hoff is een actieve sporter die zich bezighoudt met hockey, wielrennen en hardlopen. Zijn interesse in hardlopen leidde tot het voltooien van een halve marathon naar het deelnemen aan ultramarathons, bij voorkeur op onverharde paden. Hij heeft deelgenomen aan een loop van 100 kilometer in Drenthe en wil op 27 april deelnemen aan de 100 kilometer van de Brabantse Ultra Trail. Hij traint momenteel om zijn eerste 100 mijl te lopen, wat neerkomt op ca. 160 km.

Hoff werd gemotiveerd door het lezen van een artikel in Het Krantje over Tom Avontuur, die alle straten in Voorburg wilde belopen. Hij was zelf in december 2021 al begonnen met het hardlopen van alle straten in Voorburg en breidde dit later uit naar Leidschendam, Stompwijk en het buitengebied om zowel zijn trainingen te bevorderen als meer van de gemeente te verkennen. Ondanks de uitdaging om vanuit huis te vertrekken voor elk loopje, heeft hij twee keer Stompwijk bezocht om alle straten en het omliggende gebied te bedwingen. 

Hoff hield zijn voortgang bij met behulp van de website en app Citystrides, waarop hij kon registreren welke straten hij had gelopen. Met in totaal 629 straten op zijn lijst, verwacht hij in de toekomst opnieuw op pad te moeten gaan om nieuwe straten te verkennen, gezien de voortdurende bouw in de gemeente.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant