De brandweer kon niet voorkomen dat het busje uitbrandde. foto: Het Krantje
De brandweer kon niet voorkomen dat het busje uitbrandde. foto: Het Krantje

Busje brandt uit op de A4

Actueel 48 keer gelezen

Leidschendam - Een brandende bestelbus heeft dinsdagavond vertraging veroorzaakt op de A4 richting Amsterdam. Om 19:45 uur vatte het voertuig vlam tussen Leidschendam en Zoeterwoude-Dorp. Omwille van de veiligheid werden twee rijstroken afgesloten. Het busje kon ook door de brandweer niet meer gered worden.

Het duurde uiteindelijk ruim een uur voordat alle rijstroken vrijgegeven konden worden. Nadat het zwartgeblakerde busje geborgen was, moest het asfalt nog schoongeveegd worden. Uiteindelijk werden de rijstroken om even voor 21:00 uur vrijgegeven. Tot die tijd was het filerijden voor het passerende verkeer.

De plaats waar het voertuig vlam vatte is een bekende bottleneck waar tijdens de spitsuren dagelijks file staat. In verband met de voorjaarsvakantie was deze de afgelopen dagen korter dan gebruikelijk. Helaas moesten weggebruikers vandaag ver na de dinsdagavondspits nog in de remmen. Het verkeer stroopte op vanaf Leidschendam over een lengte van 3 kilometer. Automobilisten moesten rekening houden met 20 minuten vertraging.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant