Sybrand van Haersma Buma bezoekt CDA-afdeling.

Actueel 82 keer gelezen

Voorburg - Sybrand van Haersma Buma, de nieuwe lijsttrekker van het CDA, bracht deze week onverwachts een bezoek aan de algemene ledenvergadering van het CDA.

Buma zou eigenlijk via een skypeverbinding de leden van het CDA uit onze gemeente toespreken. Maar hij gaf er toch de voorkeur aan om persoonlijk langs te komen. Hij zei onder de indruk te zijn van de massale steun die hij heeft ontvangen en de prettige wijze waarop alle 6 kandidaat-lijsttrekkers de afgelopen weken met elkaar hebben gedebatteerd. “Het CDA laat zien dat een goede middenpartij het verschil maakt in de Nederlandse politiek”.

Met het nieuwe programma Kiezen en Verbinden zijn wij al bijna klaar voor de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september. Deze visie is door 22 CDA leden uit alle hoeken van de partij en met een heel verschillende achtergrond ontwikkeld en geeft de richting voor de komende tien à vijftien jaar. De volgende fase is het samenstellen van de kandidatenlijsten. De leden worden hierover de komende periode geraadpleegd. Vervolgens sloot Sybrand zijn presentatie af met het beantwoorden van een aantal vragen van de leden en de oproep om de handen uit de mouwen te steken voor de komende campagneperiode.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant