Afbeelding

Open tennistoernooi Overdam komt er weer aan

Actueel 126 keer gelezen

LEIDSCHENDAM - Vanaf zondagmiddag 5 augustus starten de eerste wedstrijden van het open toernooi op Tennispark Overdam. Dit is het begin van een week lang tennisplezier in Leidschendam. Elke avond worden wedstrijden gespeeld en de finale is op zondag 12 augustus.

Iedereen is van harte welkom op het park. Kom wedstrijden kijken en aanmoedigen onder het genot van een hapje en een drankje.

De wedstrijden zijn verdeeld in Dames Enkel, Heren Enkel, Dames Dubbel, Heren Dubbel en Gemengd Dubbel in de categorieën 4, 5.25+, 6.25+, 7.25+ en 8.25+ en Veteranen 45+. Voor iedereen wat wils! Er zijn ruim 500 personen die zich hebben ingeschreven. Het jeugdtoernooi begint op maandag 9 augustus. Vrijdagmiddag is de prijsuitreiking.


Voor de derde keer is I.T.S. Computers uit Leidschendam sponsor van het toernooi en daardoor krijgt het toernooi een ICT-tintje. Deelnemers en toeschouwers kunnen via schermen die op het park geplaatst worden vanaf het terras alle wedstrijduitslagen, baanoverzichten en foto´s interactief volgen. De wedstrijdleiding beschikt tijdens de toernooiweek over de nieuwste computersystemen.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant