Atleten AV Sparta vallen in de prijzen

Actueel 95 keer gelezen

VOORBURG - De atletiekbaan van AV Sparta op Sportpark Westvliet was zaterdag het decor van jeugdwedstrijden. Atleten van 6 t/m 11 jaar deden er mee aan meerkampwedstrijden en sloten de dag af met een 600 of 1000 meter.

De meerkamp bestond uit drie verschillende onderdelen. Bij de jongens B waren dit 40 meter sprint, hoogspringen en kogelstoten. Per onderdeel werden de prestaties omgerekend naar punten. De atleet met de meeste punten na drie onderdelen won de meerkamp. Sparta overwinningen in de meerkamp waren er voor Alysee Lester (meisjes B), Gaby Emmanuel (jongens B), Quinten Chambliss (jongens A1), Pim de Wilde (jongens A2) en Nanah Fung-Loy (meisjes A2).

Op de langere loopnummers waren ook prijzen te winnen. De volgende Sparta atleten gingen met een medaille naar huis: Nila Knoester won bij de meisjes C1 de 600 meter en Pim de wilde was de sterkste over 1000 meter bij de jongens A2.

Maak ook kennis met atletiek

Voor de jeugd van 6 t/m 11 jaar biedt AV Sparta in Voorburg trainingen aan op maandag en donderdagavond van 18.00 tot 19.00 uur. Je kunt op onze fraaie atletiekbaan alle atletiekonderdelen 4 weken lang gratis meetrainen. Als je het leuk vind kan je daarna lid worden en ook aan wedstrijden mee doen. Meer informatie: www.avsparta.nl of via mail: arjan@avsparta.nl .

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant