Gregor Rensen sluit vandaag een contract af (Archieffoto)
Gregor Rensen sluit vandaag een contract af (Archieffoto)

Inwoners profiteren van nieuw contract hulpmiddelen

Actueel 31 keer gelezen

VOORBURG - Inwoners van Leidschendam-Voorburg profiteren van de nieuwe afspraken die de gemeente maakt met hulpmiddelenleverancier Harting-Bank.Vandaag verlengt wethouder zorg, Gregor Rensen het contract voor levering, beheer en onderhoud van rolstoelen, scootmobielen en andere hulpmiddelen.

In dit contract is onder meer opgenomen dat de dienstverlening wordt uitgebreid met een 24-uur service voor meldingen van storingen aan onder andere scootmobielen of tilliften. Bovendien zijn de hulpmiddelen goedkoper in aanschaf. Ook dat komt de inwoners ten goede. Het nieuwe contract geldt voor een periode van twee jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

De gemeente Leidschendam-Voorburg vindt het belangrijk dat haar inwoners zo lang mogelijk kunnen meedoen in de samenleving. Iedereen heeft daarin een eigen verantwoordelijkheid. De gemeente biedt hulp als meedoen niet meer gaat en mensen daar zelf geen oplossing voor kunnen vinden. Sommigen hebben dan een hulpmiddel nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen en aan de samenleving mee te kunnen blijven doen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant