Informatieavond bouw geluidsschermen A12 Utrechtsebaan

Actueel 207 keer gelezen

VOORBURG - Rijkswaterstaat organiseert op dinsdag 9 oktober een informatieavond over de bouw van geluidsschermen aan de noordzijde van de A12 Utrechtsebaan. Een aannemer start binnenkort met het vervangen van de bestaande houten geluidsschermen door hogere geluidsschermen van glas. De geluidsschermen moeten de geluidsoverlast van het verkeer op de Utrechtsebaan verminderen en de leefomgeving verbeteren.

De geluidsschermen komen op de bestaande betonnen wand tussen de Maanweg en het spoorviaduct Schenkkade. Daarnaast worden aan de zuidzijde van de A12, tussen NS Station Voorburg en het Prins Clausplein, de bestaande houten schermen vervangen door nieuwe schermen die qua vormgeving beter aansluiten op de andere schermen.

De informatieavond vindt plaats op dinsdag 9 oktober van 19.00 tot 21.00 in het Mövenpick Hotel, Stationsplein 8 in Voorburg, de zaal is open vanaf 18.45 uur. Medewerkers van Rijkswaterstaat en de aannemer geven een presentatie waarin zij de werkzaamheden en de planning toelichten. Na de presentatie is er alle gelegenheid om vragen te stellen

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant