De  De Sonneruyter wordt gemoderniseerd (foto: PR).
De De Sonneruyter wordt gemoderniseerd (foto: PR).

Informatieavond De Sonneruyter

Actueel 90 keer gelezen

VOORBURG - Om de huisvesting van woonzorgcentrum De Sonneruyter in Voorburg aan te passen aan de huidige woon- en zorgwensen, willen zorginstelling WZH en woningbouwvereniging WoonInvest het woonzorgcomplex op de huidige locatie aan de Sonnenburghlaan uitbreiden en moderniseren.Dit meldt de gemeente vandaag op hun website.

Dinsdagavond 4 december is er een informatiebijeenkomst over de aanpak van de voorgenomen vervangende nieuwbouw van dit woonzorgcentrum. De bijeenkomst begint om 19.30 uur bij WZH De Sonneruyter, Sonnenburghlaan 4. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Vroeg stadium
Bezoekers aan deze bijeenkomst krijgen informatie over de rol van de verschillende partijen en de vervolgstappen in het proces. De bij dit ruimtelijk project betrokken partijen willen in een vroeg stadium met omwonenden in gesprek om zodoende wensen en suggesties te verkennen. Tijdens deze informatieavond worden geen nieuwbouwplannen gepresenteerd. Wethouder Heleen Mijdam (ruimtelijke ontwikkeling) en overige betrokkenen zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant