De Kerstman eet een amuse met een deelneemster. (foto: Bakker Communicatie)
De Kerstman eet een amuse met een deelneemster. (foto: Bakker Communicatie)

Route d'Amuse groot succes

Actueel 11 keer gelezen

VOORBURG - Ruim zeventig deelnemers namen deel aan de Route d'Amuse door het Oude Centrum, waarbij elf restaurants werden bezocht. Bij elk van de deelnemende restaurants kreeg men een amuse aangeboden. Het doel was om de horeca in het Oude Centrum in een positief daglicht te zetten.

Door Bart Bakker

De deelnemende restaurants waren  Movenpick, The Village, Forum Lounge Club, Yon, Kleyn, Elpidio Enoteca, Exadas, Bernard, Donati, Zenzo en Lof der Zotheid. Van de 25 euro voor een passepartout werd vijf euro overgemaakt aan het Rode Kruis in Leidschendam- Voorburg.

Wie aan de Route d'Amuse meedeed, kwam er achter dat alle restaurant-eigenaren met lekkere gerechten zich enorm hadden uitgesloofd om hun zaak onder de aandacht te brengen. De route begon om 14.00 uur in de middag, maar sommigen waren 's avonds om zeven uur nog aan de gang. Dit initiatief van de winkeliersvereniging, VOOV, was in elk geval voor herhaling vatbaar. Deze week in Het Krantje een uitgebreid verslag. Hieronder een foto-reportage van de Route d'Amuse.

Uit de krant