Ton Jenner zal het meidenproject gaan begeleiden. (foto Bakker Communicatie)
Ton Jenner zal het meidenproject gaan begeleiden. (foto Bakker Communicatie)

Groot meidenvoetbalproject

Actueel 64 keer gelezen

Voorburg - Het bestuur van Forum Sport heeft de ambitie uitgesproken om de huidige meidenafdeling te verdubbelen. “Dit betekent dat het meidenvoetbal, in de leeftijd van acht tot achttien jaar, binnen onze vereniging een belangrijke plaats inneemt”, aldus voorzitter Jan Hendriks. “Zij krijgen dan ook alle faciliteiten. Dat is ook de reden dat er twee aparte kleedkamers voor de meiden komen en dat we Ton Jenner van de Voetbal Academie hebben ingehuurd voor speciale techniek en looptrainingen.” Via de websites www.forumsport.nl en www.voetbalacademie.nl is meer informatie te vinden het meidenvoetbalproject.

Door Bart Bakker

“Dit is een enorme uitdaging”, vult Ton Jenner aan. “Het meidenvoetbal is ook in Voorburg in enorm opkomst. Bij de Voetbal Academie zijn we dan ook gespecialiseerd in meidenvoetbal. Iedere woensdag kan iedereen van 18.00 uur tot 19.00 uur gratis komen meetrainen.”

“Dit is meteen voor de meiden een mooie gelegenheid om kennis te maken met onze vereniging”, zegt Jan Hendriks. “Een bestuursdelegatie zal de ouders eventueel opvangen of de meiden zelf het één en ander uitleggen. Deze instuif vindt iedere woensdag plaats op ons tweede veld”.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant