MCH Antoniushove: andere parkeerplaats

Actueel 109 keer gelezen

Leidschendam - Vanwege de nieuwbouw bij MCH Antoniushove is de parkeerplaats voor bezoekers verplaatst. De ingang van de tijdelijke parkeerplaats is vanaf 5 april aan de Gruttolaan. Ook de tramhalte naast MCH Antoniushove is van 5 april tot 13 juli tijdelijk buiten gebruik. Lees meer over de nieuwbouw op www.mchaaglanden.nl/nieuwbouw-antoniushove

Voor de aanleg van het nieuwe tramspoor is het kruispunt van de Heuvelweg met de Burgemeester Banninglaan deels afgesloten. De omleidingsroute naar de ingang van de tijdelijke parkeerplaats staat aangegeven. Het ziekenhuis blijft tijdens de verbouwing altijd tot aan de deur bereikbaar voor autoverkeer.

Tram

Vanaf 5 april stopt de tram tijdelijk niet naast MCH Antoniushove op de Burgemeester Banninglaan. Tot 13 juli kunnen patiënten en bezoekers voor MCH Antoniushove uitstappen bij de halte Leidsenhage aan de Heuvelweg. Na 13 juli stopt lijn 2 voor het ziekenhuis bij de nieuwe halte. Lijn 6 en 19 rijden vanaf die datum bij halte Leidsenhage rechtdoor naar de eindhalte Dillenburgsingel.

Overigens is door de werkzaamheden bij het kruispunt van de Heuvelweg met de Burgemeester Banninglaan HTM genoodzaakt om van maandag 18 maart tot en met zondag 7 april met rood-beige trams op tram 2 te rijden. Reizigers die gebruik maken van een scootmobiel of rolstoel, kunnen tot 7 april niet reizen met tram 2.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant